Skip to content

Despre noi

Mig Vas Distribuție este un distribuitor regional de semințe, tratament semințe, produse de protecția plantelor, îngrășăminte clasice, foliare, adjuvanți și biostimulatori, asigurând fermierilor tot necesarul de inputuri agricole. Suntem prezenți în piață de peste 15 ani, bazându-ne pe parteneriate durabile cu majoritatea producătorilor mondiali cât și pe consultanță tehnică specializată și personalizată pe care o oferim fiecărui fermier.

Gama noastră de servicii este completată de colectarea și vânzarea cerealelor către cei mai importanți traderi dar și către principalii procesatori din industria panificației. De asemenea, asigurăm transport logistic alături de motorină la prețuri foarte bune.

Rolul de distributor de inputuri agricole este susținut de acela de fermier prin înființarea de culturi în propria fermă pe o suprafață de peste 2500 ha, cunoscând astfel încercările la care fermierul este supus în fiecare an agricol iar abordarea noastră este întotdeauna aceea de a-l ajuta pe acesta să ajungă la performanță prin tehnologii de ultimă generație.

Parteneri

De-a lungul anilor am construit parteneriate durabile cu cei mai importanți producatori de renume mondial de produse de protecția plantelor, nutriție și semințe certificate.

fmc
basf
sygenta
nufarm
belchim
haifa
arista
innvigo
adama
sumiagro
corteva