Skip to content

Servicii adiacente​

Servicii

Mai mult decât un distribuitor de inputuri agricole, suntem alături de fermierii nostri pe tot parcursul anului agricol și ne dorim să îi ajutăm să depașească toate provocările care apar în acest domeniu dinamic și imprevizibil, căutând împreună soluții pentru siguranța producțiilor cu costuri optimizate.

Consultante tehnica

Ne-am construit o reputație la nivel zonal prin expertiză și dedicarea pe care o oferim fiecărui fermier in parte. Echipa noastră de vânzări compusă din oameni de-ai locului, formați în spiritul muncii în câmp, este alături de dumneavoastră cu vizite frecvente la fermă și cu soluții personalizate care urmaresc eficientizarea costurilor la hectar cu sporuri considerabile de producție.

Colectare cereale

Asigurăm achiziția cerealelor cu colectarea lor direct din câmp și transportul cu propria flotă de camione; Prin parteneriatele noastre cu princialii traderi de cereale ne dorim sa ajutăm fermierii să își valorifice producțiile agricole beneficiind de cei mai avanatajoși termeni.

Motorina si logistica

Mig Vas Distribuție livrează direct la fermă pe toată durata campaniei motorină OMV PETROM la cele mai bune prețuri.

Sistemul de Colectare a Ambalajelor de Pesticide

SCAPA este un mecanism de colectare, transport şi valorificare a deşeurilor de ambalaje din plastic, metal şi hârtie provenite de la produsele de protecţia plantelor iar serviciile de colectare de la fermieri sunt gratuite.

Ofertă toamnă 2020

Contact

Suntem aici pentru a răspunde întrebărilor dumneavoastră. Contactați-ne!

Departament comercial
0743029187

Departament marketing
0747359728

Secretariat
Tel/fax: 0242 332 801
Mobil: 0725219544